Cyano Studios

Oss som partner

Vi ser inte programmering av en hemsida som ett projekt, vi ser det som en process som utvecklas med tiden.
Det är väldigt viktigt för oss att få ett bra samarbete med våra kunder och en dialog med högt i tak där vi kan använda oss av våra kreativa idéer och tillsammans med beställaren uppnå och få maximal utdelning av samarbetet med oss.
Vi räknar inte antal möten, mail och telefonsamtal. Ett perfekt resultat är vårt mål och vi lägger ner alla våra resurser och all vår kunskap för att nå dit.

Kontakta oss

Webbtekniskt

För att göra hemsidor använder vi oss av den populära plattformen WordPress. Med WordPress får vi ett CMS som vi och våra kunder lätt kan arbeta i.

När vi producerar en hemsida är det inte bara själva CMS:et och hemsidan som du får. Vi säkerhetsoptimerar sidan, optimerar sidan för sökmotorer, gör regelbundna backuper, knyter analysverktyg till sidan och underhåller den från dag ett. Bor sidan dessutom på våra servrar får den även ett SSL certifikat aktiverat.

Content

Att ta fram textmaterial till en hemsida kan både vara tidskrävande och frustrerande. Inte sällen strandar ett hemsideprojekt på grund av att man inte har material eller inte vet vad man ska skriva om sig själv eller sitt företag. Vi har därför inlett ett samarbete med En Liten Byrå, en contentbyrå som är kunnig, proffsig och framförallt lyssnar på vad våra kunders önskemål är.

Andra tjänster

Konsultation och utbildning i WordPress. 3D Design, bildbehandling och rörlig media.

Med utvalda kunder arbetar vi även med email-marknadsföring, Facebook-, Instagram-, LinkedIn- och Google Adwords-annonsering.