Cyano Studios

Att arbeta med oss

En hemsida är så mycket mer än ett projekt.
En hemsida är en process som växer med er.

För oss är det goda samarbetet nummer ett. En löpande dialog med högt i tak tillåter kreativiteten att flöda så att alla inblandade får maximal utdelning av sina insatser.

Vi räknar därför inte möten, mejl och telefonsamtal. Ett perfekt resultat är vårt mål och vi ger allt tills vi uppnått det.

Kontakta oss

Våra redskap

Vi använder oss av den mångsidiga och populära plattformen WordPress när vi skapar våra hemsidor. Främst för att med WordPress får vi ett CMS som både vi och våra kunder lätt kan arbeta med.

När ni beställer en hemsida från oss är det dock inte bara designen och systemet ni får. Vi säkerhets- och sökmotorsoptimerar sidan, skapar system för regelbundna backuper, aktiverar analysverktyg samt underhåller den från dag ett. Om ni dessutom önskar ha sidan placerad på våra servrar får den dessutom ett SSL-certifikat aktiverat.

Content

Att ta fram textmaterial till en hemsida kan vara tidskrävande och till och med frustrerande. Inte sällan strandar ett hemsidesprojekt på grund av att material saknas eller att utmaningen att skapa innehåll helt enkelt blir för stor. Det är nämligen sällan självklart hur man bäst presenterar sig själv och sitt företag.

Av denna anledning har vi ett etablerat samarbete med En liten byrå, en kompetent, och flexibel contentbyrå med fingertoppskänsla för målgruppsarbete och stor lyhördhet inför era önskemål och behov.

Våra övriga tjänster

Konsultation och utbildning i WordPress, 3D Design, bildbehandling och rörlig media.

Med ett begränsat antal kunder arbetar vi även med marknadsföring via e-post samt annonsering via Google Adwords och sociala medier.