Digital strategi och design

Vi är rätt partner om du är ute efter professionell rådgivning kring din digitala närvaro, ett personligt bemötande samt ett effektivt arbetssätt och ett noga genomtänkt och utfört hantverk.

Vi är inte rätt partner om du är ute efter ”en billig hemsida som bara…”

Vänd dig till Cyano Studios när din sida har växt ur kompisens hemmabygge men är inte redo för byråernas komplicerade och ineffektiva arbetsprocesser.

[devvn_ihotspot id=”870″]

Professionell rådgivning kring din digitala närvaro

Det är en djungel att orientera sig i plattformar, kanaler och verktyg. Vårt stora intresse och passion ligger i att hitta rätt i den digitala djungeln och lära oss allt vi kan för att föra det vidare till dig.
Vad du har ett behov av kommer du tillsammans med oss att kunna svara på och agera därefter. Du har ofta svaren men vi kommer att ställa de kritiska frågorna för att tillsammans med dig komma fram till den bästa digitala strategin för dig och ditt varumärke.

Personligt bemötande

Om vi ska kunna arbeta långsiktigt tillsammans måste vi lära känna varandra.
Vi är lyhörda för ditt behov och har ett genuint intresse att lära känna dig och ditt företag för att hjälpa dig att nå dina mål.

Effektivt arbetssätt

Vi är inte ett stort team, vi är väldigt noga när vi rekryterar. Anledningen är att varje individ som arbetar på Cyano Studios måste besitta en rad olika kunskaper för att kunna vara effektiv i hanteringen av våra kunders tillgångar. Istället för att sprida ut arbetet på enligt oss för många personer arbetar vi tight och effektivt.
Varje medlem i vårt team besitter kunskaper i digital strategi, marknadsföring, design, utveckling, SEO och allt annat som behövs för att kunna arbeta i det digitala rummet.

Jag förstår, ta mig vidare!